Saigonin Temppelit, Pagodit & Anna

Temppelin lohikäärmetaulu

Edellisillan mestaruushuumasta hälvettyä heräsin taas näpyttelemään sängyssä Tinderiä. Tällä kertaa koukkuun nappasikin neito joka lupautui esittelemään Saigonin nähtävyyksiä.

Sillä Ho Chi Minh Cityn suosituimmat nähtävyydet olin jo edellispäivänä kierrellyt oli aika nähdä jotain muuta, tyty ehdottikin että käydään katsomassa temppeleitä sekä pagodeja. Tyty sattui vielä olemaan vapaalla, joten treffit sain sovittua heti tunnin päähän.

Skootteri on paras kulkuväline Vietnamissa

Treffit meinasi mennä heti alkuun mättääseen, sillä tytyllä ei ilmeisesti ollut mobiilidataa puhelimessa. Loppujen lopuksi tyty kuitenkin saapui KFC:n edustalle jonne treffit oli sovittu. Toki reilun tunnin myöhässä

Hetki juteltiin, ristin tytyn Annaksi ja hyppäsin skootterin selkään. Kohteena oli kiinalaiskortteli, eli District 5

Liikenne aluksi vähän kuumotti, mutta täytyy myöntää että liikenteen seassa ollessa se tuntui ihan helpolta sekä rennolta, ei kuumottanut yhtään. Skootterilla pääsee ketterämmin ja nopeammin liikkumaan kuin autolla.

Quan Âm Pagodi

Anna jätti meikäläisen Quan Âm pagodan eteen ja ajoi itse skootterin parkkiin. Aivan käymisen arvoinen mesta. Sisältä löytyy kaloja, kilpikonnia, näyttäviä tauluja. Ei sisäänpääsymaksua .

Thien Hau temppeli

Quan Am pagodilta suunnattiin tänne, Tien Hau on oli myös ihan nätti temppeli.

Nghĩa An Pagodi

Seuraavaksi suunnattiinkin Nghĩa An Pagodille, eipä tästäkään paljon sanottavaa. Sisällä kuumotusmiehen näköisiä patsaita, iso piha, varmaan saa ihan hyviä valokuvia.

Anna osasi hyvin selittää kaikista temppeleistä, syitä miksi porukka tulee juuri tähän temppeliin rukoilemaan jne. Loistava matkaopas siis.

Temppelit kierrettyä suuntasimme takaisin keskustaan päin, District 3 ja District 1 rajalla olevalle pinkille kirkolle, joka sekin varsin näyttävä rakennus, ainakin ulkoa päin.

Saigonin pinkki kirkko

Hetki pällisteltiin kirkkoa ulkoapäin ja jatkettiin matkaa läheiseen kahvilaan.

Kahvilassa yritin tarjota Annale kahvia, mutta hän ei suostunut sitä ottamaan vaan halusi maksaa itse omansa, yritin pyytää että saisin tarjota, menihän hänellä sentään rahaa bensoihinkin.

Pöytään päästyä Anna kertoi kovaan ääneen entisistä panokavereista ja huutisteli kun joku jonne oli yrittänyt saada häntä hostelliin pantavaksi. Itse burgerina tunsin lähinnä epämukavuutta keskustelusta, kuuntelin ja nyökkäilin.

Kahvin jälkeen Anna halusi vielä näyttää jonkun sillan. Matkalla sillalle tiellä olikin vastassa isohko lauma villisikoja(?). Anna huutisteli ja vertasi niitä amerikkalisiin feministeihin.

City siat ilmestyi matkanvarrella
Citysiat

Sillalle saavuttuamme katseltiin hetki auringonlaskua ja otettiin parit kuvat.

Minä ja Anna saigonin sillalla

Sillan jälkeen Anna ajoi meidät Le Van Tam – Puistoon. Puistossa istuduimme penkille ja hetki siinä juteltiin niitä-näitä, kunnes Anna kysyi ihan puskista saisiko hän suudella meikäläistä. Annoin luvan, mutta tarkensin että panohommiin en kyllä rupea, sillä hotelli oli moiset rivoudet kieltänyt. Anna kertoo että se kyltti on hotellissa lain takia, hän kyllä pääsisi huoneeseeni, mutta tänään ei sovi, sillä hänen täytyy kohta lähteä kotiin. Juteltiin vielä hetki ja Anna ehdotti jos voisi viedä minut hotellille.

Hotellille päästyä rupesinkin selailemaan Saigonin Airbnb tarjontaa ja Annan lähetettyä pari viettelevää kuvaa päätin vuokrata kämpän 2 yöksi heti huomisesta alkaen.

Seuraavana päivänä kävin hakemassa kioskilta kondomit ja kiertelin kauppakeskuksia odotellessa Annaa. Anna saapui taas reilun tunnin myöhässä, ilmeisesti vietnamissa tapa. Kerroin osoitteen ja luulin että nyt lähdetään panemaan, mutta ei, Anna oli googlannut pari uutta temppeliä missä voitaisiin käydä ennen kämpille siirtymistä

Vierailtiinkin kahdessa eri temppelissä toinen oli joku intialainen ja toinen oli Jade Emperor Pagodi Ihan kivoja molemmat, mutta panohommat kiinnosti enemmän kuin temppelit.

Kun temppeleistä oli päästy oli aika siirtyä panohommiin, käytiin Annan kanssa yhdessä check innaamassa Airbnb kämppä ja siirryttiin sänkyyn katsomaan leffaa, sitä ei montaa minuuttia katsottu kun Anna oli jo munan kimpussa. Anna halusi että kuvaan sen puhelimella koko suikkarin, joka muuten oli 5/5. tulin aika nopeasti ja Anna nieli kaiken ilme värähtämättä. Suikkarivideota se ei koskaan kuitenkaan suostunut mulle lähettämään.

Pho keitolla Annan kanssa
Panohommien jälkeen käytiin vielä syömässä Pho keitot, Anna tarjosi.

Jaa kirjoitus

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on tumblr
Share on pinterest

Vastaa

Lisää luettavaa

Tapasin hirviön

Tässä kirjoituksessa kerron hirveimmän kokemuksini tinder tytyn kanssa. Perjantaina 7.6.2019, olin juuri palaamassa kämpille edellisiltä treffeiltä ja sain ei niin viehättävältä neidolta kutsun treffeille tinder

Artikkelikuva

Paluu Vietnamiin & Koiratyty

Viimeisen parin kuukauden olin ajan pitänyt tiiviisti yhteyttä Koiratytyn kanssa ja lopuksi taipunut tekemään kesällä matkan Vietnamiin häntä tapaamaan. Nyt olin väsyneenä, mutta innoissani odottelemassa