Paluu Vietnamiin & Koiratyty

Artikkelikuva

Viimeisen parin kuukauden olin ajan pitänyt tiiviisti yhteyttä Koiratytyn kanssa ja lopuksi taipunut tekemään kesällä matkan Vietnamiin häntä tapaamaan.

Nyt olin väsyneenä, mutta innoissani odottelemassa Pekingin kentällä seuraavaa lentoa, sillä olihan määränpää Saigon ja kentällä vastassa olisi Koiratyty juuri leivottujen kevätrullien kera.

Saigonin lentokentällä

Lento laskeutui Saigoniin noin kello yhdeltä yöllä paikallista aikaa, viestitin heti WiFi -yhteyden saatua koiratytylle että lentoni on laskeutunut, johon hän kuittasi odottavansa saapuvien aulassa.

Lentokoneesta päästyäni säntäsin Visa on Arrival tiskille, helppo nakki sillä olin hankkinut kutsukirjeen ja täyttänyt lomakkeet jo suomessa. Sain kuitenkin moitetta sillä en ollut täyttänyt osoitetietoja lomakkeeseen, no otin lomakkeen takaisin ja kirjoitin Airbnb kämpän osoitteen. Kuviksi kävi kotona ottamat, tavalliselle tulostinpaperille tulostetut & saksilla oikeaan kokoon leikatut kuvat. Viisumin kanssa kesti kuitenkin tovin ja vasta noin tunnin päästä lennon laskeutumisesta olin imigraation toisella puolella leima passissa noutamassa matkatavaroita.

Matkalaukun noudettua siirryin jännittyneenä saapuvien odotusaulaan, no eipä näkynyt koiratytyä. Päätin jatkaa matkaa kuitenkin ulos taksialueelle, jossa koiratyty sitten odottikin lupaamiensa kevätrullien kanssa. kevätrullien lisäksi sillä oli mukanaan varmaan puolet kaikista vaatteistaan. Burger moodi aktivoitu ja taisin sanoa vain hellou, tilataas taksi ja halata.

Koiratytyn valmistamat kevätrullat

Taksimatkalla ei myöskään oikein puhuttu mitään, pidin sitä kuitenkin kädestä. Poliisit puolessavälissä matkaa jostain syystä pysäytti taksin ja näin tilaisuuteni koittaneen, homma yltyi villiin suutelointiin.

Airbnb kämpälle päästyä kello olikin jo lähes kolme yöllä, hosti oli vastassa vaikka ovessa oli digitaaliset lukot & self check in. Jätettiin tavarat kämpille ja käytiin hakemassa viereisestä Family Martista murkinaa (sillä kevätrullat oli 1/5) ja perhepakkaus kumeja. Yö meni aikapitkälti pannessa, ei siitä sen enempää

Prepaid SIM

Seuraavana aamuna oli tehtävänä laittaa liittymäasiat kondikseen, eli netti puhelimeen, aluksi koiratyty ohjasi jonnekkin puhelinliikkeeseen ja sieltä myyjät tilas paikalle jonkun epämääräsen SIM-myyjän.

Olin asiaa tutkinut jo ennakkoon ja tiesin että nämä epämääräset simkortit kuoletetaan parin viikon sisällä. Etsinkin liikkeessä ollessa niiden avoimella WI-Fillä lähimmän Viettellin liikeen ja suuntasimme pankin kautta sinne.

SIM kortin rekisteröinnissä vierähti tovi ja hintaa sille tuli 170k VND eli noin 6.50€. Sisältäen 7GB dataa 30 päiväksi.

Koiratarha

Viettellin liikkeestä suuntasimme kohti bussiasemaa josta lähdetiin bussilla kohti koiratarhaa. Koiratarhassa oli koiratytyn uusin koira, Raptor opettelemassa käytöstapoja. Bussimatka kesti lähes tunnin ja maksoi 10k vnd (~0.40€). Varsin epämukava bussi ilman AC:ta

Bussissa

Koiratarhassa oli paljon koiria, kuvasin sieltä myös videon. ei siitä sen enempää

Koiratytyn koira, Raptor
Koiratytyn koira, Raptor
Raptor häkissä
Raptor häkissä
Soijapoika kantaa parrua
Soijapoika vai ei?

Takaisin kämpille päästyä haettiin vielä 75K VND (3€) Hintainen kuplatee ja kadunvarrelta 15k VND (0.60€) hintainen subwayn kaltainen sämpylä, eli Banh Mi

Banh mi sämpyl'
Banh mi

Jaa kirjoitus

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on tumblr
Share on pinterest

Vastaa

Lisää luettavaa

Tapasin hirviön

Tässä kirjoituksessa kerron hirveimmän kokemuksini tinder tytyn kanssa. Perjantaina 7.6.2019, olin juuri palaamassa kämpille edellisiltä treffeiltä ja sain ei niin viehättävältä neidolta kutsun treffeille tinder

Koiratyty Vung Taun rannalla

Vung Tau matka & nähtävyydet

Parin päivän retki Saigonista minibussilla Vung Taun rantakaupunkiin Koiratytyn kanssa. Koiratyty mökättää ja käyn kaksilla tinder treffeillä