Nöyryytin itseni – Tinder treffit nistin kanssa Vietnamissa

Untitled-2-Recovered-onvk1tnob0hqzifhevihzypaiqsa80f9yuzsr9jwhc

Yksinäinen ilta Saigonissa ja tyypillinen virhen, plarasin taas kampi kädessä deittiäppejä läpi. Jokainen varmaan tietää mitä siitä seuraa, Itse ainakin sorrun viestittelemään kaikille, ulkonäköön ja ikään katsomatta.

Tälläkertaa koukkuun tarttui taas kerran varsin hemaiseva neitokainen, tämä tyty viestitteli innokkaasti ja kertomansa mukaan oli tuhannen päissään. Se pyysi heti mun Whatsapp numeroa ”sulavampaan viestittelyyn” ja menin sen antamaan. Aamulla pukkasikin viestiä että hän lähtisi hakemaan darrasetit kanssani. Sovittiin sitten treffit heti aamusta mäkkäriin.

Treffit mäkkärissä

Tytyn saavuttua mäkkäriin nauratti taas oma tuuri, eihän tämä muija taaskaan vastannut ihan täysin sen profiilia. Siinä se valitteli darraa ja mättäs pikaruokaa menemään. Kertoman mukaan oli kotoisin Sveitsistä ja oli sillä ihan saksalainen aksenttikin. Jos jotain positiivista täytyy löytää niin se ei jaksanut kaikkea syödä vaan meikäläisellekkin heru yks juustohamppari ja rutkasti ranuja.

Nistin kanssa kävelyllä

Nyt kun olin näin aikasin ylhäällä eikä mulla parempaakaan tekemistä ollut niin päätin jatkaa vielä kahville tän nistitytyn kanssa. Siinä kävellessä se sai jonkun puhelun, ilmeisesti faijaltaan. Kertoili puhelun jälkeen että faijan rahoilla täälä elelee, faija kuulemma omistaa jonkun sairaalan Sveitsissä ja rahaa on kun roskaa. Tyty harmitteli että faija on jo kuolettanut pari sen pankkikorttia ja nyt on enää pari jäljellä. Poikettiin kävelymatkan varrella puistossa ottamassa pari kuvaa ennen kahvilaan siirtymistä.

Nistin tarinat ja narinat

Surullinen nisti

Kahvilassa sitten istuttiinkin useampi tunti. Itseasiassa tytyllä oli oikeasti paljon mielenkiintoista tarinaa kerrottavana. Kertoili muun muassa kuinka huumeita, varsinkin metaa ja kolaa kului, täälä vietnamissa se oli löytänyt diilerin Tinderistä. Asunut aasiassa nyt 7kk, mielummin kuulemma täälä kuin vanhempien lähellä. Vanhemmista faija vietnamista ja mutsi sveitsistä. Kertoi tehneensä H&M ketjulle vaatesuunnittelua Italiassa. Kotoa löytyy 3 autoa, josta yksi 8 sarjanen bemari.

Synkempinä setteinä se kertoi että oli juuri eronnut poikakaveristaan, ja sitä se itki kokoajan. Oli kuulemma virhe muuttaa sen kanssa aasiaan. Itsemurhayrityksiäkin sille oli kertynyt, jotain se oli myös tehnyt ettei enää voi saada lapsia. Lääkäri oli sille sitten suositellut että tekee uuden tatskan aina kun yrittänyt itsaria, ja niitähän riitti, kaikki tatskat se oli tehnyt itse.

Tuumailin että nyt on koukussa kunnon psykolörö, juttua sillä tosiaan riitti ja naurettavimpana juttuna jäi mieleen kuinka kuulemma allerginen paracetamolille, eli esim panadol kipulääkkeelle. Kovaa väitti että jo muutaman milligramman annos saisi sen hengiltä ja kerran joutunut sairaalaan kun joku sille oli sitä vahingossa tarjonnut. Saisin sen siis helposti hengiltä, tyty vinkkasi. Tiesi kuulemma myös mukavan tavan millä voisi tappaa meikäläisen, mutta se on salaisuus.

Seuraava Tinder deitti

Nisti näyttää keskisormea

Treffit sitten venähti vähän liiankin pitkäksi ja mulle rupes tiuhaan tahtiin viestitteleen toinen tyty kenen kanssa olin aikaisemmin sopinut treffit samalle päivälle. Ehdotin nistitytylle pientä käveluä ja käveltiin lähemmäksi mun toisen deitin sijaintia. Päästiin District 3 alueella sijaitsevalle ”Turtle Lake” nähtävyydelle, istuttiin alas ja kerroin että nyt mun täytyy juosta toisille treffeille. Nistityty oli ihan ihmeissään ja pyysi vielä halia. Lähdin ja se jäi sinne keskari pystyssä kököttämään.

Äkkiä puolijuoksua toisille treffeille ja sielä odotti taas vähän muhkumpi tyty. Noh, teet naamariin ja tytyn mopolla kiertelemään kaupunkia. samalla edellinen nistityty viestittelee kuinka vihaa sitä että juoksin pois paikalta, eikä halua nähdä enää ikinä. Pahoittelin ja lupasin varata meille enemmän aikaa ensi kerralla.

Muhkulla oli ihan laadukas skootteri, ajeltiin ympäri kaupunkia noin 4 tuntia ja otettiin pari kuvaa. Varovasti ehdottelin että jos haluisi lähteä kämpille katsomaan leffaa. Vastaukseksi sain että aika kortilla ja ens viikolla vois ehkä sopia. jonkin verran haluis kuitenkin kierrellä nähtävyyksiä vielä ”:D”.

Muhkutyty

Paluu nistin luo

Nistityty viestittää että istuu ja itkee edelleen samassa paikassa mihin jätin, kuulemma sen synttärit ja kaikkee tänään. Laskin että muhkutytystä en leffaseuraa saa, joten ehdotin leffan katsomista sitten nistitytylle. Leffa sille ok ja komensin muhkutytyn kyyditsemään mut välittömästi takas Turtle Lakelle.

No sielä se tosiaan istui, ei tosin siinä nähtävyydellä vaan viereisessä kahvilassa, kuulemma kolmas kuppi kahvia menossa. Lähdettiin siitä kahvilasta takas nähtävyydelle katselemaan vedessä uivia kaloja, hetki niitä ihmeteltiin ja totesin että eiköhän nää kalat olla nyt nähty ja voitais lähteä kämpille kattomaan sitä leffaa.

Reilu kilsa kävelyä, tyty se jaksaa valittaa sen korkkareista (oisit nyt maksanut taksin jos miljonäär). Siinä se pokkana kertoi kuinka sen laukku maksaa noin ~5 000€. myötäilin vain ja myöhemmin sitten googlailin että se oli ihan parin kympin laukku. Haettiin vielä kioskilta limpparia tytyn piikkiin.

Nistin kanssa leffaa kämpillä

Kämpille päästyä se valitteli heti sotkuisuutta, no olihan siel aika sekasorto ja pari käytettyä kortsuakin lattialla. se piiloutu verhon taakse ja siivosin sillä välin isommat sotkut piiloon.

Leffaksi tyty ehdotti hostels leffaa, kuulemma nähnyt sen ainakin 100 kertaa ja paras leffa koskaan, leffaa ei ilmaiseksi mistään löydytty niin päädyttiin katsomaan Misson impossiblea. Yritin vähän hipelöidä mutta sain tiukan vastauksen että vähintään puoli leffaa pitää katsoa.

Ihan v*tun tylsää, yritän välillä hipelöidä, mutta tyty pisti stopin joka kerta. Itse se räpläsi välillä tinderiä ja lopulta kertoo kuinka olen paha äijä. Väitteen perusteeksi se näyttää FB ryhmää jonka admin on, ryhmässä vietnamilaiset tytyt jakaa länkkäreiden tinder profiileja, kyselee onko muut ollut treffeilla ja jakaa omia kokemuksia. Kuulemma joku oli meikäläisenkin tähän ryhmään postannut ja postaaja tyty ollut ihan palavasti rakastunut muhun. Tyty oli myös ryhmässä kertonut että oli käynyt mun kämpän ovellakin stalkkaamassa jos näkis mut jonkun muun kanssa, kuumottaa hieman.

Vihdoin hommiin päästyä tyty ilmoitti heti olevansa pomo. Törkeet kuumotukset kun tyty tunkee kätensä mun housuihin, sillä aika kova epävarmuus siitä vääntääkö se mun kivekset mutkalle. Hyvin se kuitenkin lopulta imi, mutta en oikein pystynyt nauttimaan tilanteesta, tytyn ilmeily oli sitä luokkaa että se voi ihan koska tahansa purra terskan irti.

Yritin vähän koskettaa tissiä, mutta tähän tulee heti äkänen vastaus ettei antanut lupaa. Huulihölkkä kuitenkin jatkuu ja aika lähellä laukeamista tökkään tytyn irti munasta, siinä se ihmetteli ettenkö tykkää? Yritin selittää että jos nyt laukean niin ei tule panohommista mitään. Ei sitä kiinnostanut, tohon se tuli päälle ja runkkas lastit mun mahalle. Nöyryytettynä niitä siinä pyyhin paperiin ja tyty ilmoittaa lähtevänsä.

Halvimmalla taksisovelluksella se yritti tilata mopotaksia, mutta ei löytynyt kuljettajaa, ehdotin että vois käyttää Grabia niin saisi heti kuskin. Sillä oli kuitenkin kuulemma vain isoja seteleitä. (vaikka siis just käytiin kaupassa ja tyty rikkoi 100k vnd setelin pienemmäksi ostamalla juomat). Annoin sille sitten 60k VND taksirahaa että sai buukattua grabin. Lupasi maksaa vielä ensikerralla takaisin.

Nistin velkojen takaisinmaksu trollaus

Parin päivän päästä se taas pyyteli mua ulos kahville, ensin luistelemaan ostoskeskukseen, en ollut menossa ja se rupes selittämään että lähtee parin tunnin päästä Eurooppaan ja ois vielä halunnut nähdä ja maksaa velkansa. Käskin lähettää rahat mun kämpille Grabilla. Tyty lupasi lähettää rahat välittömästä ja eiköhän meikäläinen tähänkin trolliin langennut, venailin varmaan tunnin rahalähetystä hotellin edustalla. Tyty vastaili hitaasti ja kertoi kuskin olevan ihan just tulossa. Totuus: ei tullut.

Jaa kirjoitus

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on tumblr
Share on pinterest

Vastaa

Lisää luettavaa

Tapasin hirviön

Tässä kirjoituksessa kerron hirveimmän kokemuksini tinder tytyn kanssa. Perjantaina 7.6.2019, olin juuri palaamassa kämpille edellisiltä treffeiltä ja sain ei niin viehättävältä neidolta kutsun treffeille tinder

Koiratyty Vung Taun rannalla

Vung Tau matka & nähtävyydet

Parin päivän retki Saigonista minibussilla Vung Taun rantakaupunkiin Koiratytyn kanssa. Koiratyty mökättää ja käyn kaksilla tinder treffeillä

Can tho kelluva markkina

Can Tho & Mekong delta nähtävyydet

Jo ennen Vietnamiin saapumistani koiratyty oli luvannut tehdä kanssani muutaman yhteisen matkan. Ensimmäinen matkanamme oli muutaman päivän reissu parin tunnin ajomatkan päässä olevaan Can Tho