Tapasin hirviön

hirvi (1)

Tässä kirjoituksessa kerron hirveimmän kokemuksini tinder tytyn kanssa. Perjantaina 7.6.2019, olin juuri palaamassa kämpille edellisiltä treffeiltä ja sain ei niin viehättävältä neidolta kutsun treffeille tinder sovellukseeni.

Ilta oli jo myöhä ja ajattelin että voihan tämän ”neidon” tapaamisesta saada jotain eeppistä kirjoitettavaa, eikä se välttämättä niin hirveä ole oikeasti. Sovin siis tapaamisen ja juoksin kämpille vaihtamaan hikimärät vaatteet uusiin.

Tyty lupasi tulla hakemaan meikäläisen mopolla noin 20 minuutin kuluttua. Odotin reilu 30min eikä tytystä kuulunut mitään, päätin siis kävellä kadun varteen odottelemaan jos sillä ei vaikka ole nettiyhteyttä. Kohta se vastasi ja kertoi olevanse eksyksissä, viestin liitteenä sumea kuva tiestä. käskin laittaa kuvan google mapsista.

Odottelin 15 minuuttia lisää, uusi viesti ja tyty edelleen eksyksissä, tälläkertää liitteenä kuva kahvilasta. Hermot meinaa mennä ja tivaan sitä laittamaan kuvankaappauksen google mapsista. Pitkän väännön jälkeen vastaanotan screenshotin ja tyty noin 500 metrin päässä. käsken pysyä liikkumatta ja kävelen paikalle.

Tyty löytyy ja ekana huomio kiinnyttyy hirveisiin hampaisiin. Ei siinä kauaa jutella kun tyty kertoo haluavansa näyttää paikkoja. Hyppäsin kyytiin ja tyty kaasuttelee rallikuskin elkein. Pelottaa ihan birusti, parit peräänajot ihan senteistä kiinni. Kierreillään sielä täälä ja tyty jauhaa paskaa, en saa juuri mitään selvää kun ajetaan niin lujaa mopolla.

Saavuttiin vihdoinkin johonkin paikallisen jengin kokoontumispaikalle, tilasit katuruokana kevätrullia ja tyty lupautu maksamaan kun kerta meikän kutsui. katumyyjä rupeaa kokkailemaan ruokaa ja haen toiselta myyjältä juomat.

Siinä syödessä jutellaan niitä näitä, käy mm. ilmi että tää muija tuntee jäbän tuntee koiratytyn exän.

Ruokailun jälkeen matka jatkuu takaisin kampunkiin hakemaan lisää settejä, melkein kaikki ravintolat kiinni. löysin kuitenkin mapsista että meikän suosikki pho mesta olisi vielä auki.

Syödessä tyty utelee että mitä olen tehnyt muiden tinder treffien kanssa, en vastaa. paskasäkki esittelee ”seksikkäästi” kieltään, hyi vittu. Ilmeisesti sitä kiinnostaisi panohommat. tuohon en työnny.

Kuvasin myös pienen videon tapaamisesta siinä toivossa että siitä tulisi jotain hulvatonta.

Jaa kirjoitus

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on tumblr
Share on pinterest

Vastaa

Lisää luettavaa

Koiratyty Vung Taun rannalla

Vung Tau matka & nähtävyydet

Parin päivän retki Saigonista minibussilla Vung Taun rantakaupunkiin Koiratytyn kanssa. Koiratyty mökättää ja käyn kaksilla tinder treffeillä

Can tho kelluva markkina

Can Tho & Mekong delta nähtävyydet

Jo ennen Vietnamiin saapumistani koiratyty oli luvannut tehdä kanssani muutaman yhteisen matkan. Ensimmäinen matkanamme oli muutaman päivän reissu parin tunnin ajomatkan päässä olevaan Can Tho