Näin luot täydellisen tinder profiilin: Tinder opas Thaimaahan ja aasiaan.

Thaivaimo tinderissä

Aasian maat, varsinkin Thaimaa tunnetaan rehottavasta seksiturismista. Sen jokainen turisti tulee huomaamaan matkallaan, eritoten Pattayalla lomaillessa, sillä koko kaupunki vaikuttaa jäätävän suurelta bordellilta, tyttöbaareja on toinen toisensa perään ja rantakadulla täytyy iltaisin sadoista asiakkaita odottavista freelancer tytöistä.

Näitä palveluita käyttävät pääsääntöisesti vanhemmat länsimaalaiset isomahat, nuorempana herrasmiehenä (tai mätisäkkinä) seuraa löytyy kyllä maksutta, pienemmällä vaivalla deittisovelluksista, kuten Tinderistä, Badoosta tai Bumblesta. Luo siis hyvä tinder profiili ja aloita deittailu!

Thaimaassa naisten tinderprofiilit voidaan jakaa seuraavasti: tavalliset tytöt, asiakkaita etsivät freelancerit, leidarit ja ajantuhlaajat, jotka haluavat harjoitella englantia tai vaan jutella.

Thaimaalaisen leidarin tinder tykkäykset
Thaimaa leidari tinder tykkäykset

Jostain syystä yleinen harhaluulo on se, että Thaimaassa Tinderissä valkoinen mies on erittäin haluttu ja seuran löytämiseksi riittää vain länkkärin status. Näin ei kuitenkaan ole, sillä kilpailu Tinderissä on kova myös Thaimaassa. Rumempikin nainen saa satoja tykkäyksiä länkkäreiltä ja treffikutsujakin varmasti tulee. Eräskin keskiverto leidari julkaisi Instagramissaan kuvan Tinder goldista, jossa näkyi hänen saaneen länkkäreiltä yli 5 000 tykkäystä. Toisin sanoen Tinder profiiliin on todellakin panostettava erottuaksesi joukosta

Tässä oppaassa annan omien tinder kokemusten perusteella ohjeet hyvän tinder profiilin luontiin sekä tinderin käyttöön.

Miten erottua joukosta?

Hyvät tinder kuvat

Tämä nyt on varmaan itsestäänselvyys ja mainitaan jokaisessa Tinder oppaassa. Kerrataan nyt kuitenkin. Eli parhaat tinder profiilikuvat ovat ”tilannekuvia” eli muiden ottamia missä teet jotain mielenkiintoista, ylipäänsä kaikki selfiet ja teinipeilit kannattaa yrittää välttää. Pyydä vaikka äitiä ottamaan hyvä kuva ennen panomatkalle lähtöä

Suosittelen myös käyttämään Thaimaassa otettuja kuvia, sillä usein, varsinkin Filippiineillä ollessani mätsit kyselivät ”olenko tosiaan täällä aasiassa”. Tällä tavoin luot vaikutelman siitä, että olet ollut kauemmin maassa. Aasialaiset naiset tykkäävät myös enemmän turvallisista jäbästä kuin jännämiehestä, ei kannata täyttää profiilia ryyppykuvilla.

Omia kuvia voi testata ilmaiseksi esimerkiksi Photofeelerillä.

Hyvä Tinder profiiliteksti

Itse olen pitänyt profiilitekstin aina simppelinä, ja jos vain lomailee niin voihan siihen satuilla jotain munakasta. ”Thaimaan tavoitelluin epämies, täyspäivänen misogynisti ja feministi, harrastuksina kellonajat, internetissä väittely ja trollaus”.  Oikeasti kaikki copy-paste ja muka hauskat biot kannattaa unohtaa. Muista myös, että Aasiassa huumori myös täysin erilaista.

Hyvänä vinkkinä että suomalaisen kannattaa mainita suomalaisuus, jostain syystä suomalaiset haluttua tavaraa Thaimaassa ja olenkin useammankin tytön tavannut suomenlippu emojin ansiosta.

Jos maata ei huvita kirjoittaa, hyvä vaihtoehto on kirjoittaa ”arvaa mistä olen kotoisin?” näin helpotat ja madallat vastapuolen kynnystä keskustelun aloittamiseen. Joku kysymys kannattaa kuvaukseen joka tapauksessa kirjoittaa, esimerkiksi ”arvaa mistä milkteestä pidän”. Kysymyksen tarkoitus on saada tytyt aloittamaan keskustelu helposti.

Kokeneempi mätisäkki mainitsee kuvauksessa asuvansa Thaimaassa ja etsivänsä vakavaa parisuhdetta, näillä saa jo aika paljon kovemmat pisteet kuin perus viikon lomailija.

Tinder profiiliteksti artikkeli kannattaa lukuista myös, kannattaa kuitenkin muistaa, ettei kaikki (varsinkaan huonoa englantia puhuvat) thaimaalaiset ymmärrä täysin länsimaalaista huumoria.

Tinder swaippaaminen

Jokaisessa lukemassasi oppaassa varmaan muistutetaan ”älä swaippaa kaikkia oikealle”. Tämä ohje kannattaa muistaa, vaikka joskus saattaa sortua kampi kädessä vetämään kaikki oikealle, varsinkin Thaimaassa, jossa niitä mätsejä tulee enempi. Eli älä ainakaan niitä vedä oikealle mitä et halua edes tavata.

Olen huomannut tulevien tykkäyksien määrän laskevan heti swaippailun aloitettua. Teenkin nykyään vain profiilin ja annan sen olla noin vuorokauden. vuorokaudessa tykkäyksiä alkaajo kertyä. sitten ostan tinder goldin, ja vielä vuorokausi ilman swaippailua. kolmantena päivänä käytän noin kahdeksan aikana illalla buustin, jonka jälkeen ”avaan” mätsit goldin tykkäys osiosta.

Vaihtoehtoisesti voit luoda profiilin jo kuukautta ennen lomalle lähtöä ja nostaa Tinder näkyvyys huippuun aikaisemmin esittelemälläni metodilla.

Tinder viestittely

Itse odottelen ainakin 24 tuntia mätsin saamisen jälkeen ennen kuin laitan viestiä, näin annan kiinnostuneimmille tytyille mahdollisuuden aloittaa keskustelun itse ensin. Mikäli oleskelet maassa vain lyhyen aikaa, kannattaa mieluummin lähettää heti mätsin saatua viesti.

Kuitenkin moni mätsi ei itse keskustelua aloita vaan joudut tämänkin homman tekemään itse. Paras aloitusviesti on ehdottomasti personuitu, eli jotain profiiliin viittaavaa. Kuitenkin mätsejä tulee helposti satoja, eli uniikimmat viestit kannattaa säästää vain parhaille profiileille, muuten menee koko päivä miettiessä mitä uniikkia keskinkertaiselle mätsille keksisi.

Itse aloitan keskustelun Thaimaassa yleensä ”sawasdee krab, sabai dee mai” eli hellurei, mitä kuuluu? Thaimaassa tytyt swaippaavat usein kaikki oikealle ilman tarkempaa miettimistä, eli tällä saa jo karsittua ne keitä ei edes juttelu sun kanssa kiinnosta. Viestin voi koittaa lähettää vielä myöhemmin uudelleen vaikkei ensimmäisellä kerralla vastausta saisikaan, mutta enempää ei kannata ruveta tuhlaamaan aikaa.

Toinen hyvä aloitus on heittää joku kysymys, esimerkiksi mikä on sen lemppari milktee. Kannattaa unohtaa ne muka hauskat copy-paste aloitukset, niitä tytyt saa jo satoja.

aasialaiset tykkäävät kysellä tyhmiä, esimerkiksi nimeä ja ikää, siihen kannattaa tottua.

Tinder treffien sopiminen

No niin nyt kun on pari viestiä vaihdettu, eli sä sanonut hei ja tyty kysynyt sun nimen ja iän. on aika sopia treffejä.

Jos hyvä tuuri niin sulla luki kuvauksessa jo #1 vinkin kohdalta napattu milktee kysymys ja tyty aloitti keskustelun arvaamalla ”tee x on varmaan sun lemppari” vastauksessa tähän voitkin vaan heittää ”eipä ollut, käydäänkö testaamassa”

Useimmiten ei näin sujuvasti treffeille pääse, vaan joutuu hetken viestittelemään. Itse en käytä juuri koskaan paljoa aikaa viestittelyyn, useasti maksimissaan 10 viestiä ja sitten viimeistään kysymään tytyä ulos. Tällä saadaan karsittua nopeasti ne pois, jotka keräävät vaan Instagram seuraajia, juttuseuraa tai vaan harjoittelee englantia. Harmittaahan jos käytät tunteja tytyn kanssa viestittelyyn ja lopuksi tyty kertoo, ettei ole koskaan tapaamassa ketään tinderin välityksellä

Itse suosin treffien sopimista kahvilaan tai ostoskeskukseen. Bangkokissa voi sopia tapaamisen, vaikka BTS tai MRT asemalla. Useasti kuullut deiteiltä kuinka muut länkkärit pyytäneet aina baariin tai clubille nauttimaan alkoholia ja tulevat mieluummin kahville. Treffeistä kerron lisää treffi oppaassa.

Tinder treffit kotona

Jaa kirjoitus

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on tumblr
Share on pinterest

Vastaa

Lisää luettavaa