Instagram ohjeet: Näin teet hyvän profiilin & deittailet Instagramissa

Unohda tinder, aloita instagram treffailu

Niin ikävältä kuin se kuulostaaki, onnistunut deittailu vaatii nykypäivänä reilusti panostusta instagram profiiliin sekä oman kuvansa kiillottamiseen somessa. Instagram on kuitenkin täysin aliarvostettu ja väärin käytetty sovellus treffien tai vaikka tyttöystävän etsimisessä.

Kokemattomammatkin tinder ammattilaiset ymmärtävät nettideittailun olevan nykyään pelkkää numeropeliä. Tinderissä on seuraa etsiviä yksinäisiä miehiä tuhottomasti enemmän kuin naisia, ja niistä harvoista Tinderissä olevista naisista, useat vain kalastelevat SIMP miehiä seuraamaan heidän instagram profiiliaan. Instagramissa naisia on taas huomattavasti miehiä enemmän

On siis aika hyväksyä tosiasia ja ymmärtää että instagram on yksi tehokkaimmista työkaluista nettitreffailuun vuonna 2020. Tämän instagram oppaan avulla otat etulyöntiaseman muihin miehiin ja opit rakentamaan naisia houkuttelevan profiilin instagramiin

Hyvä Instagram profiili

Treffiseuraa hakiessa Instagram profiilin tärkein tehtävä on luoda nopeasti hyvä ensivaikutelma ja todistaa että olet hauska, älykäs ja pidetty tyyppi.

Esimerkkinä Dan Bilzerianin Instagram profiili. Ehkä valitsin tämän profiilin provosoidakseni, mutta ymmärrät varmaan. Kaverin profiili on näyttävä ja antaa fiiliksen että tämä kaveri on hauska, tekee muutakin kun istuu hikokomerossa tietokoneella ja tyyppiä tuntematta voisit ensivaikutelman perusteella helposti viettää aikaa hänen kanssaan.

Huono instagram profiili taas on sellainen, kuin 95% muilla miehistä on, eli profiili mikä on täytetty huonolaatuisilla kuvilla, kuten selfieillä, ruokakuvilla, kaljottelukuvilla ja muulla luontaantyöntävällä.

Hyvä ja huono instagram profiili esimerkki
Hyvä ja huono instagram profiilli, kumman kanssa sinä viettäisit mieluummin iltaa?

Instagram profiilikuva

Instagramin profiilikuva on ensimmäinen asia minkä potenttiaalinen deitti sinusta huomaa. Profiilikuva pysyy myös muiden silmissä jatkuvasti, esimerkiksi keskustellessa instagram DM -viesteillä tai julkaistaessa uutta instaram storyä.

Profiilikuva on siis yksi tärkeimmistä elementeistä. Valitse profiilikuvaksi selkeä ja paras kuva itsestäsi, missä kasvot näkyvät selkeästi. Älä ikinä laita profiilikuvaksi mitään kiinalaisia piirrettyjä tai jätä sitä tyhjäksi

Instagram bio

Instagram bio, eli profiiliteksti luetaan yleensä kerran, silloin kun profiilisi vilkaistaan ensimmäistä kertaa. Kirjoita profiilitekstiin lyhyesti itsestäsi, vaikka luetellen mitä teet ja kuka olet.

Instagram stories

Instagram stories, eli instagram tarinat on koko Tinder profiilisi tärkein elementti. Tarinat katsotaan kuvia useammin ja niiden avulla pystyt helposti kommunikoimaan seuraajiesi kanssa ja antamaan itsestäsi hyvän vaikutelman.

Tarinoiden avulla voit esimerkiksi esittää kysymyksiä (polleja) Tai pyytää seuraajia esittämään kysymyksiä sinulle. Näet ketkä katsovat tarinasi sekä ketkä äänestävät mitäkin kyselyä – Voit helpommin aloittaa keskustelun tarinaasi vastanneelle. Käytä Instagram storyjä ensisijaisena työkaluna huomiohuo…

Instagram highlights

Instagram highlights, eli tallennetut tarinat ovat syy, siihen miksi instagram tarinat ovat erittäin tehokas työkalu. Voit tallentaa profiiliisi näytille ”minisarjoja” joissa esittelet kuinka hyvä jätkä olet ja saada naiset jahtaamaan sinua. Tallennetut tarinat katsotaan kuvia useammin, joten Pidä instagram highlightsit laadukkaina ja mukaantempaavina

Matkustaessa nimeä profiilin ensimmäinen näytillä oleva tarina kaupungin mukaan, esimerkiksi SAIGON, näin varmistat että paikalliset vaimoehdokkaat katsovat tämän tarinan varmasti. Tämän tarinan tulee olla myös profiilisi paras.

Instagram kuvat

Kuten edellä mainitsin, tarinoita katsotaan kuvia enemmän. Treffiseuraa etsiessä, varmista että 9 viimeisintä kuvaa profiilissasi tuovat itsestäsi esille kaikista parhaimmat puolet. Naisseuran etsimisen ajaksi pystyt piilottamaan huonot kuvat, ja palauttamaan ne sitten kun naiset eivät enää kiinnosta.

Kuvien kautta saat myös täysin ilmaista näkyvyyttä ja uusia seuraajia Instagram explorer välilehdellä. Panosta siis myös kuvateksteihin ja valitse kuville sopivat häshtägit, joiden perusteella unelmiesi treffikumppani sinut saattaa löytää.

Instagram seuraajat

”No jotta naiset ees kattoo mun profiilii niin mul täytyy olla tuhansii seuraajii”. Ei pidä paikkaansa. Seuraajilla ei ole oikeasti niin suurta merkitystä mitä somekulttuuri antaa ymmärtää

Tärkeintä on että tililläsi on kuitenkin edes muutama seuraaja, 0 seuraajan tili saatetaan usein ajatella feikiksi, varsinkin jos kuvat ovat laadukkaita. Seuraajia tulee ajan myötä automaattisesti, kunhan vait keskityt hyviin hashtageihin

Instagram seuraajien hankkiminen

Jotta profiiliasi ei luokeltaisi heti feikiksi, saattaa olla järkevää hankkia ensialkuun muutama seuraaja. Seuraajien hankkimiseen on muutama helppo kikka.

  1. Seuraajien ostaminen – Osta muutama, (maksimissaan parisataa) seuraajaa luomaan instagram tilille hyvä pohja. älä kehityskalluile, vaan poista feikkiseuraajia sitämukaa kun aitoja tulee.
  2. Follow-unfollow – Seuraile surutta muita ja poista heidät seuratuista myöhemmin. Vinkki: Seuraa niiden profiilien seuraajia jotka tekee tätä jo valmiiksi
  3. Tinder – Mikset tekisi samaa mitä naiset tekee? Eli kerää seuraajia Tinderistä? Kirjoita instagram nimimerkkisi tinder profiiliin ja laita profiili esille vaikka Filippiinien Manilaan ja seuraajia alkaa ropisemaan. Katso myös vinkit tinder profiiliin.

Instagram viestittely

Nyt kun magneetin tavoin naisia puoleen vetävä profiili on rakennettu, voidaan kokeilla lähetää naisille kylmästi viestejä. varoitus: Vain murto-osa vastaa viesteihin, älä masennu heti.

Hae instagram explorer välilehdeltä profiileja jotka ovat tägätty haluamaasi kaupunkiin, yökerhoon, kahvilaan jne. ja lähetä heille yksinkertainen viesti, esimerkiksi ”Hiiohoi halojatapäivää, ootko paikasta X?” tai vaikka ”(nimi)?”. Tärkeintä olisi heittää syötti jolla saat tytyn vastaamaan viestiisi ja nostamaan profiilisi pois ”viestipyynnöt” laatikosta

Rahamies? Palkkaa Upworkista tai laudalta rotta hoitamaan kriteereihisi sopivien naisten etsiminen & viestittely.

Pelimies? Hyödynnä Mainostajien ja spämmereiden vuosia käyttämiä taktiikoita, eli teet kymmeniä tai satoja tilejä ja ostat instagram botin hoitamaan päätilillesi valmiiksi lämmiteltyjä laatunaisia.

Yhdellä tilillä voit lähetää päivässä vain tietyn määrän viestejä, ennen kuin instagram rupeaa rajoittamaan viestittelyä. Deittailu on edelleen kuitenkin numeropeliä, mitä enemmän näkyvyyttä saat, sitä varmemmin sinusta kiinnostuneita löytyy.

Instagram yritystili

Noniin, olet lähtenyt jonnekkin kaakkois-aasian viidakkoon etsimään itsellesi täydellistä thaivaimoa, mutta Tinderistä ei tule mätsejä vaikka goldit sekä superboostit on ostettu ja ajatus matkaan tuhlatuista rahoista vituttaa.

Mitäpä jos voisit viestittää kaikille lähialueen kuumille sinkuille kuin puumat aikuiviihdesivujen mainospaikoilla konsanaan?

No tämä toimintohan on kaikkien käytettävissä ja vielä ihan pikkurahalla, muunna vain intagram profiilisi yritystiliksi ja pääset käsiksi tarvittaviin työkaluihin

Instagram markkinointi

Instagram markkinointi työkalut
Instagram mainokset ovat halpoja

Instagram mainoksilla pystyt kohditamaan mainoksia hämmästyttävän tarkasti, kiitos Facebookin keräämän datan. Esimerkin mainoksessa on kohderyhmäksi valittu Saigonissa asuvat 18-25 vuotiaat naiset, jotka ovat sinkkuja, kiinnostuneet treffipalveluista, tinderistä tai suomesta. Kohderyhmällä voit käytännössä tarkenta mainoksesi näytettäväksi juuri unelmiesi tyttöystävälle.

No mitä mä sit mainostan?

Kalluimmat varmaan kuvitteli, että mainokseen laitettais se oma kuva tekstillä ”tuu mun kans treffeille”. Pidetään kuitenkin tässä kohtaa vielä todelliset aikeet piilossa.

Mainosta omaa instagram tarinaa, johon suurin osa kohderyhmästä voi vastata jotain, esimerkiksi, ota selfien kaupungin tunnetun maamerkin kanssa ja laitat kysymyksen – arvaa missä olen? Naps, sadat lähialueen sinkut lähettävät viestin instagram tarinasi kautta jostka voit jatkaa rennosti viestittelyä ja viedä tulevan vaimosi kahville.

Jaa kirjoitus

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on tumblr
Share on pinterest

Vastaa

Lisää luettavaa