Tinder treffit – Parhaat vinkit & ideat treffeille

Tinder treffit kahvilassa

Kun vihdoin olet saanut lämmiteltyä Tinder mätsin tai muun, esimerkiksi kaupungilla tavatun tytyn tilaan, jossa se uskaltaa nähdä teikäläisen oikeassa elämässä, on aika sopia Tinder treffit. Useimmiten tämä ei montaa viestiä vaadi, ohjeet voit tsekata kirjoittamastani Tinder Profiili oppaasta. Tässä kirjoituksessa annan kattavat toimintaohjeet tavallisille tai tinder treffeille, treffivinkit ja eskalointiohjeet..

Hyvä treffipaikka

Suosittelen sopimaan ensimmäiset treffit kahvilaan, varsinkin vietnamissa näitä riittää. Aasialaiset tytöt rakastavat ”kuplatee” –juomaa, jota saa lähes joka kulmalta. Paras sijainti olisi lähellä asuntoasi, en suosittele lähtemään kauemmaksi, esimerkiksi jos tyty ehdottaa hänen lähialueellaan olevaan kahvilaan. Thaimaassa treffit kannattaa sopia ostoskeskukseen tai Bangkokissa voidaan tavata jo BST tai MRT asemalla. ja jatkaa siitä kävellen kahville.

Vietnamissa löytyy rauhallisia & edullisia kahviloita, esimerkiksi Highlands coffee, Phuc long, Cong ca phe, They Alley, Toco Toco

Thaimaan edulliset kahvilat: Jungle coffee, cha tra mue, Black Canyon.

Miten toimia treffipaikalla

Lähes kaikki aasialaiset tytyt tuntuvat tulevan myöhässä, joten kannattaa harkiten myöhästyä hieman itsekin. Bonuksena jos et halua tytylle maksaa juomaa niin myöhästymällä se on sen todennäköisesti kerennyt jo itse tilaamaan.

Jos saavut kahvilaan ennen tytyä osta juoma ja pöytään odottelemaan, odota rauhassa, ei kannata ruveta pommittamaan missä menet viesteillä tai tyhmän näköisenä norkoilla kahvilassa ilman ostosta.

Jos saavut kahvilaan yhtä aikaa, vaihtoehtoja on kaksi, tyty joko olettaa sinun maksavan juomat, yleensä tämän varmistaa se että tyty pönöttää vaan tyhmästi eikä edes kaiva lompakkoa. Tässä voi tehdä nopean analyysin, joko maksat sen parin euron juoman tai sitten saatat kääntää tilanteen kiusalliseksi ja kerrot ettet aio maksaa. Melkein helpompi maksaa. Toisaalta et tässä kohtaa maksamisesta kieltäytymällä mitään menetä. Sos se tyty ei teikäläisestä tykkää, vaikka maksaisit, niin ihan yhtä lailla saat siltä pakit. Itse maksan riippuen tytyn habituksesta, useimmiten silloin jos tyty tarjoaa rahaa, jos taas tyty olettaa minun maksavan niin en maksa.

Kahvilassa keskustellessa käydään taas samat keskustelut mitä deittiäpissä, kannattaa nyt kuitenkin yrittää muistaa edes sen deitin nimi. Aasialaiset tykkää kyselle peruskysymyksiä, ikää, nimeä, työtä. Itse usein kysyn että tietääkö deitti mitään suomesta ja jos ei niin vähän esittelen. Tuon myös kameran mukaan treffeille, se helpottaa tunnistamista ja sen verukkeella helppo siirtyä seuraavaan paikkaan.

Suosittelen yrittää keskustella myös jostain leffasta tai sarjasta, suosittele vaikka jotain leffaa mitä tyty ei ole aikaisemmin nähnyt. Tätä tullaan hyödyntämään myöhemmin

Paikan vaihto & parhaat vinkit

Kun juomat on saatu juotua, on aika yrittää paikan vaihtoa, esimerkiksi hiljaisempaan puistoon. Paras tapaus jos tytyllä  on skootteri ja mahdollista sen kanssa siirtyä, näin saat hyvällä verukkeella hipelöidä tytyä, eli otat ajon aikana vyötäröstä kiinni, huumori veikkona voi vähän kutittaa valoihin pysähdyttäessä. Vietnamissa tytyillä on useimmiten skootteri, mutta Thaimaassa ei.

Kävellessä pidä tyty turvallisemmalla puolella ja ”raivaa” sille ”vaarojen” ohi tie. suojatielle mentäessä voit yrittää pitää kädestä kiinni. Hae tytylle ja itselle kysymättä vesipullo matkan varrella kioskilta.

Puistossa sitten ympäristö paljon rauhallisempi ja ujot aasialaiset tytytkin uskaltaa olla hieman vähemmän ujoja. Täällä voi sitten ottaa sillä kameralla kuvia ja yhdessä katsella millaisia saatiin tai vain istua penkillä ja jutella.

Thaimaalaiset erittäin taikauskoisia, koita lukea tytön kädestä tulevaisuutta (balm reading). tarkoitus saada tyty tottumaan sun kosketukseeen, balmreadingin jälkeen voit koittaa pitää kädestä.

Aasialaiset poikkeuksetta kovia koreafaneja, eli ne tykkää ihan kaikesta koreaan liittyvästä, kutein musiikki, meikit tyyli, ihonväri jne… Voitkin koittaa kysyä jos tytyllä on korealaisia juuria, tai vaikka saksalaisia. Ota kädellä kiinni leuasta ja selitä että tää on ihan selvästi korealainen leuka. tästä ne yleensä hämmentyy tai avautuu kuinka niillä oikeasti saattaa olla suvussa jotain ulkomaalaista verta ja kuinka moni muukin luullut tytyä ulkomaalaiseksi. Voit myös yrittää selittää että tutkimusten mukaan 50% maailman väestöstä on saksalaisia sukujuuria.

Eskalointi

Sitten kun saadaan tyty oikein rennoksi teikäläisen seurassa tai on homma jo saatu leuan koskettamisen johdosta pussailuhommiksi on aika koittaa yrittää eskalointia, jos aikaisemmin puhuit hyvästä leffasta kahvilassa niin nyt olisi aika palata siihen ja kysyä jos lähdettäisiin katsomaan sitä kämpille. Vietnamissa tytyt vähän ”haastavampia” eivätkä välttämättä tule kämpille asti ensimmäisillä treffeillä, Thaimaa huomattavasti helpompi

Kämpille päästyä älä heti rupea koskettelemaan tydyä tai pussailemaan, vaikka olisittekin pussannut jo puistossa. Aloita leffan katselu ihan normaalisti, ja sitä voi hetken katsoakin ja pikkuhiljaa yrittää koskea tytyä. Eskaloinnista sitten tarkempi tarkempi myöhemmin

Jaa kirjoitus

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on tumblr
Share on pinterest

Vastaa

Lisää luettavaa