Tinder profiiliteksti – Mätsejä tuova tinder bio teksti miehelle

DSC02144-42
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram

Tinderissä kilpailu on kovaa, ja siinä et ainakaan pärjää jättämällä esittelyosuutta tyhjäksi. Kirjoittamalla laadukkaan tinder profiilitekstin, pääset kilpailussa pitkälle.

Tässä oppaassa käydään läpi, miten kirjoitat laadukkaita mätsejä tuovan tinder bio tekstin miehelle.

Tinder profiiliteksti eli bio

Jos saada laadukkaita deittejä ja naiset aloittamaan keskustelun, tulee Tinder profiiliteksti täyttää huolellisesti.

Suurin osa Tinderin käyttäjistä ei panosta yhtään profiilitekstiin ja noin kolmasosa jättää sen kokonaan tyhjäksi. Kuitenkin hyvällä Tinder biolla mätsien ja treffeille pääsyn mahdollisuus noudee huomattavasti.

Keskiverto Tinderin käyttäjä kirjoittaa kuvaukseksi yhden muka hauskan, todennäköisesti netistä kopioidun lauseen.

Paras tapa päästä Tinder treffeille on erottua joukosta. Jos profiilitekstisi on kuten muilla, olet vain osa harmaata massaa.

Parhaan tinder bion pykologia

Ymmärtääksesi hyvän Tinder Bion perusteet, täytyy ensin ymmärtää hieman psykologiaa.

Naisia tai ihmisiä yleensä viehättävät ihmiset, joilla on korkea sosiaalinen status. Ajattele arvokkaita ihmisiä, kuten menestyneitä yritysjohtajia tai presidenttejä. Miljoona ihmiset (lampaat) ottavat heistä mallia koska heidän sosiaalinen status on erittäin korkea.

Naisia kiinnostaa miehet joilla on korkea sosiaalinen status, koska se kertoo siitä, että mies pystyy pitämään huolta naisesta. Korkean sosiaalisen statuksen miehiä myös arvostetaan ja heissä on useasti johtajan ainesta, josta naiset pitävät.

Seuranhakusovelluksessa menestyäksesi ei tarvitse olla rikas yritysjohtaja. Korkeaan sosiaaliseen statukseen viittaavat kuvat sekä profiiliteksti riittävät.

Kaiken mitä kirjoitat Tinder biohon tulisi antaa sinusta kuvan miehestä jolta löytyy korkea sosiaalinen status.

Sosiaalinen status yhdistetään useasti valtavaan omaisuuteen ja urallaan menestymiseen, asia kuitenkaan ei ole näin. Jos olet esimerkiksi rotta, mutta erittäin sosiaalinen ekstrovertti, ihmiset näkevät sinut tyyppinä jolla on hyvät verkostot ja jonka kautta he pääsevät tutustumaan uusiin, hyödyllisiin ihmisiin.

Jos taas olet introvertti, onnittelut, sillä seuranhakusovellukset ovat mitä parhain keksintö juuri sinulle. Tinderissä pystyt vaikuttamaan naisten olettamaan sosiaaliseen statukseen helposti kuvilla sekä kirjoittamalla hyvän profiilitekstin.

Riittää että investoit aikaa hyvään tinder profiiliin vain kerran. Kun se on tehty, profiili tulee vetämään laadukkaita ja sinusta kiinnostuneita naisia puoleensa ilman jatkuvaa säätämistä

Hyvä tinder profiiliteksti
Hyvällä tinder profiilitekstillä introvertimpikin voi feikata sosiaalista statusta

Mikä on Tinder profiilitekstin tarkoitus?

Tinder profiilitekstin tarkoitus on antaa naiselle mielikuva siitä, että olet aivan uskomattoman mahtava tyyppi, korkealla sosiaalisella statuksella ja hyvällä persoonallisuudella.

Monien suosima yhden rivin mittainen bio ei juuri kerro mitään itsestäsi, sen kanssa sinut nähdään vain osana harmaata massaa. Hyvän profiiliteksti on myyvä ja kohdennettu juuri sellaisille tyypeille, keitä haluat tavata.

Hyvän tinder profiilitekstin 4 osaa

Hyvä profiiliteksti koostuu 4 osasta

Kiinnittää huomion: Profiilitekstisi ensimmäisen lauseen tulisi kiinnittää swaippaajan huomio ja erottaa itsesi joukosta

Karsii: Seuraava hyvän tinder bion komponentti on karsinta. tämä viestittää, että sinulla on paljon vaihtoehtoja & korkeat standardit.

Kerskaile nöyrästi: Pelkkä kerskailu antaa huonon kuvan, nöyrän kerskailun avulla annat itsestäsi mielikuvan korkean statuksen miehenä ilman että vaikutat kusipäältä. Usea ei huonon itsetunnon takia uskalla kerskailla, koska luulevat etteivät ansaitse sitä.

Syötti: Lopuksi profiilitekstissä tulisi olla syötti, jolla nainen saadaan aloittamaan keskustelu

Huomion Kiinnittäjä

Huomionkiinnittäjä on koukku, jonka tarkoitus on saada nainen lukemaan koko profiiliteksti ja täten auttaa sinua erottumana joukosta.

Mainoksia katsellessa olet joskus saattanut huomata katsoneesi mainosvideota pidemmälle kuin huomaatkaan ja ehkä jopa olet ostanut mainostettavan tuotteen.

Sama pätee myös deittailussa, jos profiilitekstisi ensimmäinen rivi kiinnittää huomion, on sinulla korkeammat mahdollisuudet saada mätsi ja päästä treffeille.

Muista että seuranhakusovellukset ovat kuten sosiaalisia medioita, niiden tarkoitus on saada käyttäjä koukuttumaan. Tinderin kohdalla addiktoivin ominaisuus on swaippailu, ei profiilitekstien tarkastelu.

Jos naisella on tinderissä kirjaimellisesti tuhansia mätsejä ja loputtomasti laadukkaita vaihtoehtoja kumppaneista ja sinulla on keskiverto kuvaus, jota joka toinen mies käyttää. Miten luulet kiinnittäväsi naisen huomion?

Monet haukkuvat Tinderiä koska eivät saa mätsejä tai pääse treffeille. Jos ymmärrät Tinderin koukuttavuuden ymmärrät miten voit tässä pelissä voittaa.

Esimerkkejä hyvistä huomion kiinnittävistä profiiliteksteistä

Jos sua kiinnostaa ööö… viini ja matkustelu, löydät täältä varmasti paljo juuri sulle sopivia snäppikavereita.”

Naimisissa ihanan aasialaisen naisen kanssa. Vauva tulossa. Haen vain kolmatta pyörää…

Näistä kummatkin luo todennäköisesti jonkinlaisen mielikuvan, toisin kuin netistä kopioitu sata kertaa nähty teksti tai luettelo omista saavutuksista.

Karsinta

Karsinalla tarkoitetaan profiilitekstiin kirjoitettavaa filtteriä, jossa luokittelet, minkälaisista naista olet etsimässä. Ainoastaan miehet, joilla on korkea sosiaalinen status edes ajattelevat karsivansa naisia. Muista, sinä olet palkinto, eikä nainen.

Antamalla itsestäsi valikoivan kuvan et näytä ”nälkäiseltä” vaan mieheltä, jolla on standardeja. Korkean statuksen miehellä on vaihtoehtoja, joista on varaa valita.

Mies ilman standardeja sen sijaan menee treffeille kenen kanssa tahansa. Tällainen käytös ei ole millään tavoin naisille viehättävää. ”Kukaan ei halua tavata minua, menen siis treffeille ensimmäisen minut hyväksyvän naisen kanssa.”

Laadukas, hyvässä fyysisessä kunnossa ja älykäs nainen ei tapaile ketä tahansa. Jos tavoittelet parasta, et pääse tapaamaan heitä, jos et ensin karsi pois huonompia.

Filtteröinti on muutenkin hyvästä, näin et tuhlaa aikaasi naisiin, joiden kanssa keskustelu ei muutenkaan luistaisi ja vedät puoleesi naisia, joiden kanssa teillä on jo jotain yhteistä.

”Jos sua kiinnostaa ööö… viini ja matkustelu, löydät täältä varmasti paljo juuri sulle sopivia snäppikavereita… mutta jos haaveilet Thaimaan reppureissusta…”

”Jos trollaat yöt ylilaudalla ja rakastat meemejä laita viestiä.”

Nöyrä kerskailu

Sosiaalista statusta pystyy nostamaan ilman ylimielisyyttä kerskailemalla vain nöyrästi. Eli kirjoita jostain kovasta saavutuksestasi, mutta torppaa se haukkumalla hieman itseäsi.

Älä kuitenkaan ala rypemään itsesäälissä, jonka näkee monen suomalaisen tinder profiilitekstistä, älä kirjoita mitään liian seksuaalissävytteistä.

Kerskaile muodossa: minulla on X ja Y, mutta…

Omistan suomen suurimman keskustelufoorumin, mutta nyymien mielestä olen täysi idootti.

Trävellään vapaa-ajalla Aasian vaarallisimmassa kolkissa mutta en selviä edes baarireissulta ilman kavereita.

On vaikeaa myydä itseään vaikuttamatta mulkulta, mutta samaan aikaan aliarvioimatta itseään

Syötti

Jottei jokaisen mätsin kohdalla tarvi miettiä miten aloittaa tinder keskustelu, tulee profiilitekstiin laittaa syötti, josta nainen saa helposti kiinni. Muuten naisten aloitteita tai joskus edes vastauksia viestiin on turha odottaa.

Anna siis naiselle syy aloittaa keskustelu.

”jos olet X ja Y lähetä meikälle viesti” – tyylinen syötti on munakas ja viestii hyvästä itsetunnosta

”Jos sulta löytyy laaja apustaja kansio ja olet valmis trollaamaan laudalla laita viestiä”

”Erittäin valikoiva, joten älä suutu jos en vastaa.. tiedän että teet samaa kokoajan; )” Tämä antaa kuvan siitä että sulla on paljon vaihtoehtoja ja ymmärrät että naiset saavat loputtomasti viestejä.

Jos nainen lukee profiilisia eikä siinä ole ainuttakaan syytä lähettää viestiä, nainen mieluummin jatkaa addiktiotaan, eli jatkaa swaippailua.

Älä kirjoita kuitenkaan mitään syvällistä, liikaa ajattelemana pistävää tekstiä.

Persoonallisuus ja rohkeasti sen esille tuonti saa ihmiset pitämään sinusta syvällisemmin. Jos olet sulta löytyy vain keskitasoisia mielipiteitä etkä uskalla sanoa mitään rajumpaa koska se voi suututtaa jonkun – Moni varmasti pitää sinusta, mutta ei niin syvällisesti.

Ymmärrä siis, että profiilitekstisi ei ole saada kaikista mätsejä, vaan vain oikeantyyppisistä, joita haluat tapailla.

Huonot tinder biot

Tässä vielä muutama esimerkki huonoista tinder profiiliteksteistä, joita löytyy suurimmalta osalta tinderin käyttäjistä

Huono tinder profiiliteksti

Santeri, 26. Tarviiko tästä edes sanoa mitään? Laadukas mies ei validoi itseään naiselle. ”Hei mul on tää ja en ees asu äidin helmois, voiks olla mun tyty yde?”

Huono tinder bio

Esimerkkitekstit hieman outoja, ettet suoraa kopioisi niitä. Keksi omat.

Vastaa

Jaa kirjoitus
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on tumblr
Share on pinterest

Lisää luettavaa