Tinder profiilin näkyvyys: Näin moninkertaistat mätsit ja näkyvyyden

muhkupuhelin-3

Tinderin koko liiketoiminta perustuu yhteen asiaan. Mihin? Tinder profiilin näkyvyyden (tinder gold ja boostit) myymiseen epätoivoisille miehille.

Komea mies saa tunnetusti huomattavasti enemmän mätsejä, mutta se ei johdu ainoastaan ulkonäöstä, vaan siitä että suosituille profiileille annetaan myös enemmän näkyvyyttä.

Mitä suositumpi olet, sitä korkeammalle sijoitut tinderin ”pakassa”, rumempi mies jää pakan pohjalle ja täten näkyy vain harvalle naiselle.

Rumempi mies pystyy tietenkin rahaa vastaan nostamaan itsensä hetkellisesti pakan päällimmäiseksi, mutta se ei aina ole järkevää.

Tinderin algoritmiä ja ELO pisteitä pystyy kuitenkin huijaamaan.

Tässä oppaassa hävytön metodi, jolla Tinder profiilin näkyvyys moninkertaistuu ja voit maksimoida ELO pisteet ilmaiseksi.

Varoitus: metodi on vähintäänkin kyseenalainen eikä se sovellu uliseville soijapojille.

Valmistelut

Tähän metodiin tarvitset uuden Tinder tilin, muutaman kuvan hyvännäköisestä mallista ja vaihtoehtoisesti tinder goldin. Suosittelen hankkimaan prepaid liittymän vanhan tilin resetoinnin sijaan, sillä vanhasta tilistä jää aina jälki Tinderin muistiin.

Tinder tilin luonti

Kuten joku jo valmisteluista saattoi päätellä niin tili tullaan tekemään varastetuilla kuvilla. Lisää siis mallin kuvat profiiliin ja kirjoita joku hauska tinder profiiliteksti. Tilin luonninjälkeen älä swaippaa ketään oikealle. Huom nimeä ei voi vaihtaa jälkikäteen.

Vuorokauden kuluttua tilin luonnista suosittelen ostamaan Tinder goldin, Tinder goldilla saat entistä enemmän näkyvyyttä profiilille sekä yhden 30min kestävän buustin. Buustia suosittelen käyttämään noin 8 aikaan illalla. Älä vieläkään kohtaa swaippaa ketään oikealle.

Tili voidaan nyt jättää ”kypsymään” viikoksi tai kahdeksi.

Käyttöönotto

Kun tili on kypsynyt viikon tai kaksi on aika aloittaa sadonkorjuu. Ensimmäinen vaihe on muuttaa profiilin kuvaus ja kuvat omiksesi ja sitten swaippaamaan. Jos olit massikeisari niin Tinder goldilla tämä on lasten leikkiä, goldin etuna myös se että tinder ELO pisteesi pysyvät korkeammalla kauemmin sillä et joudu swaippaamaan ketään oikealle. Voit myös swaippailla tavalliseen tapaan ilman goldia, mutta et tule saamaan täyttä potenttiaalia metodista. Profiilin luomiseen suosittelen lukemaan vinkkini tinder oppaasta

Huomioithan että omiin kuviin tulee kuitenkin taas panostaa, jos kuitenkin olet laiska ja kuvat ”tällä naamalla mätsejä muuta ku äitin kanssa pelatussa muistipelissä” suosittelen profiilin piilottamista uusilta tykkäyksiltä, tällä pienennät mahdollisten shadowbannien mahdollisuutta.

Metodin tarkoitus ei ole lähtökohtaisesti huijata mätsejä vaihtamalla kuvia, vaan saada huomattavasti suurempi näkyvyys kuin omilla kuvillasi. Jos kuitenkaan et ole läheskään se kuvan malli niin unmätsejä tulee rutkasti.

Harvempi tulee muistamaan jokaista oikealle vedettyä, joten mahdollisuus siihen että joku huomaisi tämän pikku jäynän on minimaalinen. homma kuitenkin tulee kusemaan jos vaihdat kuvat vasta swaippauksen jälkeen.

Metodi on todettu toimivaksi loistavasti aasiassa, jossa kummatkin osapuolet saavat rutkasti mätsejä.

Jaa kirjoitus

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on tumblr
Share on pinterest

Vastaa

Lisää luettavaa