Hävytön metodi: Näin moninkertaistat Tinder näkyvyyden ja mätsit

muhkupuhelin-3
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram

Yrityksen lainmukainen velvoite on tuottaa voittoa, ja Tinder ei ole tässä hommassa poikkeus. Tinder tekeekin voittonsa myymällä epätoivoisille käyttäjille näkyvyyttä sovelluksessa. Kuten arvata saattaa paremman näköinen kaveri näytetään Tinderin pakassa päällimmäisten joukossa ja rumemmat jää pohjalle. Rahalla rumempikin kaveri saa kuitenkin näkyvyyttä, eli nostettua itsensä hetkellisesti pakan päällimmäiseksi.

Hyvä lukija, tässä artikkelissa esittelen häikäilemättömän metodin tinder ELO pisteiden nostamiseen ja näkyvyyden parantamiseen. Metodi on vähintäänkin kyseenalainen ja suosittelenkin sen käyttöä vain röyhkeimmille sioille ja todellisille mätisäkeille.

Valmistelut

Tähän metodiin tarvitset uuden Tinder tilin, muutaman kuvan hyvännäköisestä mallista ja vaihtoehtoisesti tinder goldin. Suosittelen hankkimaan prepaid liittymän vanhan tilin resetoinnin sijaan, sillä vanhasta tilistä jää aina jälki Tinderin muistiin.

Tinder tilin luonti

Kuten joku jo valmisteluista saattoi päätellä niin tili tullaan tekemään varastetuilla kuvilla. Lisää siis mallin kuvat profiiliin ja kirjoita joku muka hauska kuvaus. Tilin luonninjälkeen älä swaippaa ketään oikealle. Huom nimeä ei voi vaihtaa jälkikäteen.

Vuorokauden kuluttua tilin luonnista suosittelen ostamaan Tinder goldin, Tinder goldilla saat entistä enemmän näkyvyyttä profiilille sekä yhden 30min kestävän buustin. Buustia suosittelen käyttämään noin 8 aikaan illalla. Älä vieläkään kohtaa swaippaa ketään oikealle.

Tili voidaan nyt jättää ”kypsymään” viikoksi tai kahdeksi.

Käyttöönotto

Kun tili on kypsynyt viikon tai kaksi on aika aloittaa sadonkorjuu. Ensimmäinen vaihe on muuttaa profiilin kuvaus ja kuvat omiksesi ja sitten swaippaamaan. Jos olit massikeisari niin Tinder goldilla tämä on lasten leikkiä, goldin etuna myös se että tinder ELO pisteesi pysyvät korkeammalla kauemmin sillä et joudu swaippaamaan ketään oikealle. Voit myös swaippailla tavalliseen tapaan ilman goldia, mutta et tule saamaan täyttä potenttiaalia metodista. Profiilin luomiseen suosittelen lukemaan vinkkini tinder oppaasta

Huomioithan että omiin kuviin tulee kuitenkin taas panostaa, jos kuitenkin olet laiska ja kuvat ”tällä naamalla mätsejä muuta ku äitin kanssa pelatussa muistipelissä” suosittelen profiilin piilottamista uusilta tykkäyksiltä, tällä pienennät mahdollisten shadowbannien mahdollisuutta.

Metodin tarkoitus ei ole lähtökohtaisesti huijata mätsejä vaihtamalla kuvia, vaan saada huomattavasti suurempi näkyvyys kuin omilla kuvillasi. Jos kuitenkaan et ole läheskään se kuvan malli niin unmätsejä tulee rutkasti.

Harvempi tulee muistamaan jokaista oikealle vedettyä, joten mahdollisuus siihen että joku huomaisi tämän pikku jäynän on minimaalinen. homma kuitenkin tulee kusemaan jos vaihdat kuvat vasta swaippauksen jälkeen.

Metodi on todettu toimivaksi loistavasti aasiassa, jossa kummatkin osapuolet saavat rutkasti mätsejä.

Vastaa

Jaa kirjoitus
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on tumblr
Share on pinterest

Lisää luettavaa