Chiang Mai – Matka jatkuu

Näkymä Doi Suthepilta

Pian Bangkokkiin saavuttuani minulle alkoi valjeta ettei panohommista tule hevon vittuakaan, parin päivää Bankokissa oleskelun jälkeen tajusin etten tule saamaan ketään kämpille asti.

Mutta ei hätää, sillä tinderistä koukkuun tarttui viehättävä neitokainen, jota päätin lähteä tapaamaan noin 12 tunnin junamatkan päähän, Chiang Maihin.

Suunnisten seuraavana iltana juna-asemalle ja lahjoitin mukaan ottamani talvitakin ennen junaa astumista aseman lähistöllä olevalle kerjäläiselle, minulla ei yksinkertaisesti ollut tilaa enää kantaa sitä mukana. Kerjäläinen oli takista ihmeissään

Tulevan deitin kanssa homma kuitenkin kusi heti alkuun, sillä menin junallamatkustaessa paljastamaan olevani rahaton sossurotta. Neito toki lupasi vielä viestittää jos on vapaalla kuluvan viikon aikana, mutta eipä enää myöhemmin vastaillut viesteihin (ps. jos kullankaivajanoomi luet tätä niin haista vittu)

Tässä vaiheessa olin kuitenkin jo matkalla pohjoiseen, joten ei auttanut kuin laittaa uutta matoa koukkuun.

Yöjuna oli muuten hyvä, mutta valoja ei sammutettu koko matkan aikana, enkä saanut hetkeäkään nukuttua. Hintaa junamatkalle tuli noin 25€.

Tinderistä mätsejä ei tullut Chiang Maissa yhtään sen parempi kuin Bangkokissa, ensimmäiset päivät menikin yksinään temppeleitä kierrellessä ja ihmetellessä.

Vuokrasin skootterin Chiang maista

Aika ultimaattisia turremestoja kaikki, Jokainen maksullinen temppeli oli täyteen ammuttu, mutta kaupungista löytyy kuitenkin loputtomasti temppeleitä ja moni ilmaisesta temppeleistä oli täysin turrevapaita. Doi Suthep kannattaa myös tsekata.

Liikennettä valvovia poliiseja Chiang Maissa on sesonkina rutkasta, niistä selviää noin 300THB lahjuksella.

Pari päivää Chiang Maissa vietettyäni tinderistä tärppäsi uusi neito jonka kanssa sain sovittua treffit asuntoni lähellä olevaan kauppakeskukseen.

Thai-justiina

Tässäkohtaa meikäläisen naismaku varmaan aiheuttaa monelle suunnattomat huutikset, mutta en aio antaa vittuakaan teidän ilkeileville kommenteille.

Treffipäivänä saavuin ajoissa kauppakeskukseen kiertelemään ja ilmoitin tytylle olevani pelimestoilla, johon tyty vastasi kertoen olevansa hieman myöhässä sillä hänen täytyi vielä hoitaa pyykit. Tytyä odottelin reilu 2 tuntia ja kerkesinkin jo hädissäni kysellä ammattilaisfoorumilta että feidasiko tämä tyty nyt. 

Lopulta pitkän odottelun jälkeen tämä

terhakka Thai-justiina saapui. Hetki juteltiin ja sain ehdotettua jos lähettäisiin kämpille kokkaamaan thaimaalaista ruokaa. Ennen kämpälle lähtöä täytyi kuitenkin hakea kaupasta raaka-aineet. Kaupassa päätettiin että ruaksi valmistetaan Panang Currya, Thai-justiina valitsi herkitusti kunkin ainesosan ja matkalla kassalle varmisti pariin otteeseen että maksanhan minä varmasti koko setin.

Kaupasta matka jatkuu kuumottavasti ilman kypärää Thai-justiinan kyydissä, kuumotuksia ei yhtään helpottanut tytyn pröystäilyt kortitta ajosta.

Heikompaa hirvittäis, lähtisitkö kyytiin?

Hengissä kämpälle päästyä aloitettiin kokkaus, homma meinasi kaatua jo alkuun sillä hellan kanssa oli ongelmia. Hella saatiin lopulta kuitenkin toimimaan ja kokkaus sai alkaa, itse seisoin lähinnä tönkkönä vieressä kuvaamassa & soittamassa suomiräppiä.

Tytyn kokatessa kyselin ammattilaisilta vinkkejä miten tämän pedon nyt houkuttelisin makuuhuoneen puolelle. Vinkiksi saankin heittää tytylle seuraavan lainin:

Hey maybe we should work up our apetite before we start cooking. *wink wink* 😉

Tuon tokaistua tyty lähinnä katsoi oudosti ja siirryttiin manuaalisesti ruokapöytään.

Hyvä on vähän syödä ennen kuin käyn pedon kimppuun

Panohommista selviän hengissä, eikä niistä tälläkertaa sen enempää. Thai-justiina houkuttelee vielä lähtemään baariin yksille, menomestana toimii tunnettu Zoe in Yellow., jossa Thai-Justiina esittelee uutta lemmikkiään kavereilleen ja pyytää tarjoamaan kierrosta, totean etten juo alkoholia. Baarista en myöskään burgerina voisi vähempää välittää, oleskelu jäi alle 10 minuuttiin jonka jälkeen tilasin taksin takaisin kämpille jättäen thai-justiinan esittelemään tanssiliikkeitään

Seuraavana aamuna hyvin nukutun yön jälkeen onkin aika laittaa uutta matoa koukkuun ja vähintäänkin upgreidata edellisestä, ehkäpä jopa 2/5 naikkonen tällä kertaa? No vittu ei ja huutikset starttaa jälleen.

Miehen on tehtävä mitä miehen on tehtävä

 

Chiang Maista matkani jatkui kohti Vietnamia

Jaa kirjoitus

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on tumblr
Share on pinterest

Vastaa

Lisää luettavaa

Cu Chi Tunnelit

Cu Chi -tunnelit ja Koiratyty

Lähes heti Saigoniin saavuttuani olen mätsännyt varsin energisesti ja isolla kiinnostuksella tinderissä juttelevan neitokaisen. Ongelma oli kuitenkin se että hän oleskeli kotikaupungissaan, reilun tunnin ajomatkan

Saigonin Temppelit, Pagodit & Anna

Edellisillan mestaruushuumasta hälvettyä heräsin taas näpyttelemään sängyssä Tinderiä. Tällä kertaa koukkuun nappasikin neito joka lupautui esittelemään Saigonin nähtävyyksiä. Sillä Ho Chi Minh Cityn suosituimmat nähtävyydet

Saigonin nähtävyydet ja Vietnamin AFF voitto

Olin täysin pettynyt Thaimaaseen ja uskoni internetin asiantuntijoihin alkoi horjua, päätin kuitenkin kuunnella heitä vielä kerran ja matkustaa vietnamiin, joka kuuleman mukaan pitäisi olla länkkärin