Ensimmäinen matkani Aasiaan – Bangkok

katuruoka

Kuluneen vuoden aikana olin lukenut paljon eräältä alfojenkin suosimalta asiantuntijafoorumilta kuinka aasialaiset tytyt olisivat täydellisiä vaimoja. He kuulemma hyväksyisivät vähän ”burgerimmankin” tapauksen ja länkkärille olisi limalompakkoa tarjolla ovista, ikkunoista ja parketin saumoista.

Lokakuussa keltakuume kasvoi ylitsepääsemättömäksi ja Turkish Airlinesiltä tuli vielä hyvä tarjous lennoista. Todella pitkän arvonnan ja mietinnän jälkeen päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja suorittaa ensimmäisen matkani ulkomaille. Enää tarvitsi vain hankkia passi ja olla Joulukuussa ajoissa lentokentällä.

Passikuvat kävin ottamasssa Gigantin itsepalveluautomaatissa, erittäin burger ystävällinen vempain, suositteluni! Tilasin vielä netistä pari hienoa kauluspaitaa ja niiden saavuttua otin parit edustavat kuvat tinderiin.

Huomaa kuvan vasemmassa yläkulmassa etualan intressi, erittäin tärkeä.

Pitkän odottelun jälkeen lentopäivä vihdoin koitti. Saavuin kentälle ajoissa. Nyt elämäni matka sai vihdoin alkaa. Matkani tarkoitus oli alfautua, mutta burgeroin valitettavasti koko lennon ajan, enkä tiennyt maksaako ruoka ja juoma joten esitin koko matkan nukkuvaa.

Passinleimauksesta selvittyäni suuntasin lentokentän metroasemalle (airportlink). Etukäteen selvitin että metro saattaisi olla vaikeakäyttöinen, mutta touhuan oli ihan lasten leikkiä. Rahaa myös kannatti paremman kurssin takia vaihtaa vasta metroasemalla olevalla kioskilla.

Noin 30 minuutin matkan aikana ihmettelin maisemia ja ääretöntä kuumuutta joka tuli minulle ihan yllätyksenä. Kanssamatkustajat sensijaan ihmettelivät päälläni olevaa Luhdan paksua talvitakkia.

Metron pääasemalta lähdin välittömästi tarkistamaan paikallistenkin suosimassa pikaruokalassa valkoisen heteromiehen etuoikeudet. Olin vihdoinkin saapunut paratiisiin.

Valkoisen heteromiehen etuoikeudet mäkkärissä
Huoraaminen vaatii veronsa ​

Bangkokista matkani jatkui Chiang Maihin

 

Jaa kirjoitus

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on tumblr
Share on pinterest

Vastaa

Lisää luettavaa

Cu Chi Tunnelit

Cu Chi -tunnelit ja Koiratyty

Lähes heti Saigoniin saavuttuani olen mätsännyt varsin energisesti ja isolla kiinnostuksella tinderissä juttelevan neitokaisen. Ongelma oli kuitenkin se että hän oleskeli kotikaupungissaan, reilun tunnin ajomatkan

Saigonin Temppelit, Pagodit & Anna

Edellisillan mestaruushuumasta hälvettyä heräsin taas näpyttelemään sängyssä Tinderiä. Tällä kertaa koukkuun nappasikin neito joka lupautui esittelemään Saigonin nähtävyyksiä. Sillä Ho Chi Minh Cityn suosituimmat nähtävyydet

Saigonin nähtävyydet ja Vietnamin AFF voitto

Olin täysin pettynyt Thaimaaseen ja uskoni internetin asiantuntijoihin alkoi horjua, päätin kuitenkin kuunnella heitä vielä kerran ja matkustaa vietnamiin, joka kuuleman mukaan pitäisi olla länkkärin