Vaimo Thaimaasta? Tällainen On Thai Nainen

Vaimo Thaimaasta

Onko mielessä käynyt, että pitäisikö hakea vaimo Thaimaasta? Ei ehkä kannata.

Usein Vaimon Thaimaasta hakevat miehet ovat surullista katsottavaa, romanssi usein seuraavanlaisesti:

Mies lomailee viikon Thaimaassa, löytää elämänsä rakkauden tyttöbaarista ja suomeen palatessaan mies päättää maksaa ”rakkaalleen” että lopettaisi työskentelyn baarissa.

Miten joku voi ikinä uskoa, että täysin eri kulttuurista tuleva, strippiclubilla työskentelevä nainen joka ei edes puhu kunnolla englantia voi rakastua lihavaan eläkeläiseen vain muutaman päivän tapailun jälkeen?

Työskentelevätkö Thai naiset baarissa löytääkseen unelmien miehen, millainen thai nainen on ja onko Thaimaasta vaimon hakeva mies reppana?

Jatka lukemista ja saat kaiken tarpeellisen tiedon Thai naisista sekä vinkit laadukkaan thai vaimon löytämiseen.

Sinkkumiehet Thaimaassa

Thaimaan turistit

Jokaiselle on varmasti sanomattakin selvää, mitä sinkkumiehet tekevät Thaimaassa, varsinkin länsimaalaisten suosimissa turistikohteissa, kuten Bangkok ja Pattaya.

Aivan oikein, sinkkumiehet tyypillisesti rukoilevat maan näyttävissä temppeleissä sekä ihastelevat vedenalaista maailmaa sukellusretkillä.

Jokainen Thaimaassa vieraileva mies tai mätisäkki ei kuitenkaan ole samanlainen, tyypillisesti heidät voidaan luokitella muutamaan ryhmään

Turistit (ensikertalaiset)

Valtaosa Thaimaahan suuntaavista miehistä kuuluvat ns. naiiveihin turisteihin, näillä herroilla ei ole mitään käsitystä maan kulttuurista tai Thai naisista. Nämä ovat niitä tyyppejä, jotka kirjoittelevat Thaimaan ystävät FB ryhmään siitä, kuinka Thaimaa on paratiisi maan päällä ja thai tyttöjen hymyt vastustamattomia.

Baaritytöt tuntevat nämä turistit kävelevinä pankkiautomaatteina, painamalla oikeita nappeja saa rahaa. Toinen yleinen nimitys on puhveli sillä länkkärit ovat isoja, mutta helposti hallittavissa.

Gogo-baarissa tällainen mies saattaa ”barfinettää” thai naisen ja viettää hänen kanssaan aivan uskomattoman yön. Thai nainen saa tällaisen miehen helposti uskomaan, että heidän välillään olisi aitoa rakkautta.

Baareissa työskenteleville Thai naisille kaikki turistille sanottu on opeteltua rutiinia, kun vuosi vuoden perään baarista lähtee länkkärin matkaan alkaa hommassa kehittyä aika hyväksi.

No miksi näitä käy sitten sääliksi? Nämä ovat juuri niitä herroja, jotka marssivat tyttöbaariin, löytävät mukavan thai naisen ja uskovat sen olevan rakkautta ensisilmäyksellä. Tyypillisesti jo muutaman tapaamiskerran jälkeen mies on valmis maksamaan siitä, että nainen lopettaisi baarissa työskentelyn.

Nämä miehet käyvät tyypillisesti muutaman kerran vuodessa Thaimaassa tapaamassa ”rakastaan”. Rahan lähettäminen kuuluu asiaan.

Baaritytöllä on tyypillisesti kourallinen tällaisia miehiä takaamassa hyvän elintason. Myös thaimaalainen poikaystävä ja jopa lapset ovat baaritytöllä yleisiä.

Tyypillisesti kun naiivia baarityttöön rakastunutta miestä varoittaa, saa kuulla olevansa katkera ja kuinka hänen thai vaimonsa on erilainen kuin muut.

Väliinputoajat

Tämä ryhmä on jostain turistin ja Thaimaa-ammattilaisen väliltä. Väliinputoajat viettävät enemmän aikaa Thaimaassa ja ovat täten hieman kehittyneempiä kuin viikon turistit. He luulevat tietävänsä kaiken kaikesta.

Tämä yksilö on saattanut kehittyä tavallisesta turistista esimerkiksi näkemällä thai naisen todelliset kasvot tai harvoin kuuntelemalla kokeneempiä

Loppujen lopuksi näilläkin on usein paskainen loppu, viekas thai nainen saa useasti tällaisenkin miehen houkuteltua ansaansa.

Thai naisille nämä miehet ovat pidempiaikaisia projekteja, rahaa ei välttämättä liiku yhtä paljon kuin tavallisen turistin kanssa. Lopuksi väliinputoaja saadaan kuitenkin houkuteltua ostamaan esimerkiksi asunto vaimon nimiin.

Väliinputoaja huomaa tulleensa huijatuksi, kun viisumimatkan aikana talo on myyty ja vaimo kadonnut kuin tuhka tuuleen.

Pahimmassa tapauksessa Thai nainen on saanut houkuteltua väliinputoajan lähes avioliittoon asti, mutta koko homma sortuu kun väliinputoaja menossa naimisiin Thaimaassa, juuri ennen papin vihkimistä thai naisen oikea miesystävä tepastelee paikalle ja käskee väliinputoajan suksia vittuun hänen häistään.

Ammattilaiset

Nämä ovat heitä, jotka pitävät huoria huorina ja myös thai naisia huorina. Tämä ryhmä ei välttämättä tiedä pelin henkeä, eikä heitä kiinnosta. Viikko pari lomaa Pattayalla, joka päivä uusi minkki kierrossa ilman mitään draamaa tai rakastumisia.

Mielenvikaisimmat ammattilaiset osaavat käyttää systeemiä hyväkseen, kuten esimerkiksi antamalla siimaa ja esittämällä tavallista turistia. Baarityttö jää nuolemaan näppejään, kun mätisäkki poistuu väärällä nimellä varatusta hotellista thai naisen ollessa suihkussa tai nukkumassa.

Bonus: Tavalliset miehet

Yllättäen Thaimaassa matkailee myös täysin tavallisia miehiä, joiden matkan tarkoitus ei ole sikailu saati thai vaimon löytäminen. Tavallinen mies saattaa löytää matkallaan aidon rakkauden.

Tavalliset miehet kunnioittavat itseään, he saattavat käydä tyttöbaarissa mutta tietävät ettei maksullisesta thai naisesta ole koskaan muuhun kuin huvitteluun.

Näillä herroilla ei ole ongelmaa löytää vaimoa kotimaastaan eivätkä he ole valmiita lähettämään Thaimaan maaseudulle. Thai naiset pitävät näitä oikeina miehinä eivätkä pankkiautomaatteina.

Millainen on thaimaalainen nainen?

No entäpä sitten Thaimaalainen nainen? ovatko kaikki thaimaalaiset naiset kaikki samanlaisia?

Thai naiset voidaan jakaa myös muutamaan ryhmään. Monesti kuitenkin isomahaisen eläkeläisen Thaimaasta haettu postimyyntivaimo on joko baarityttö tai paikallisten miesten mielestä ruma.

Baaritytöt

Thai naiset

Thaimaan baaritytöt ovat valtaosalle turisteista jopa ainut kosketus thaimaalaisiin naisiin. Turistikohteet ovat pullollaan näitä Thai naisia lirkuttelemassa miehille, joten heitä on lähes mahdoton olla tapaamatta.

Joko nämä työskentelevät baarissa, lirkuttelevat turisteille kaduilla tai etsivät seuraa Tinderistä.

Baaritytöt ovat yleensä kotoisin Isaanista, Thaimaan köyhimmältä alueelta. Isaanin tytöt tunnistat tyypillisesti muita ruskettuneemmasta ihosta.

Isaanista tulevien baarityttöjen tehtävä on hankkia perheelleen rahaa. Maaseudulla asuvat vanhemmat ovat täysiä luusereita, he ryyppäävät kaljaa, katsovat TV:tä päivät pitkät. Silloin tällöin saatetaan kirota kuivaa maata ja sitä jos länkkäreiltä ei saa tarpeeksi rahaa.

Baaritytöt sekä heidän perheet kilpailevat siitä kuka saa huijattua eniten rahaa. Köyhällä maaseudulla on jatkuvasti kilpailua siitä, kenellä on isoin ja hienoin talo sekä paras avolava. Baarissa tytöt järjestävät keskenään erilaisia kilpailuita.

Vaikka baaritytöllä onkin useampi parittelukumppani päivittäin, heiltä tyypillisesti löytyy myös thaimaalainen poikaystävä tai jopa lapsia.

Kokeneempi baarityttö osaa kaikki niksit, yleensä he suuntautuvat miellyttämään tiettyä asiakasryhmää, kuten japanilaisia liikemiehiä ja käyvät sen myötä läpi tarvittavat kauneusleikkaukset.

Jos haluat hakea vaimon Thaimaasta, pysy kaukana baaritytöistä, länsimaalainen kiinnostaa heitä tasan niin kauan kun heille maksaa.

Rumat Thai naiset

Ruma Thai nainen

Seuraava ryhmä on ne rumat Thai naiset, joita thaimaalainen mies ei koskaan naisi. Nämä rotupetturit saattavat mainostavat kuinka kelpuuttavat vain länsimaalaisia miehiä, eivätkä koskisi tikullakaan thaimaalaiseen.

Nämä naiset ovat käytännössä verrattavissa suomalaisiin lihaviin feministeihin, jotka kuolaavat Afrikan tai Lähi-idän poikien perään, hyi.

Rumat thai naiset eivät välttämättä ole rumia länsimaalaisen silmissä, meillä on kuitenkin eri standardit.

Rumuuden lisäksi he ovat tyypillisesti myös lyhytnäköisiä sekä erittäin tyhmiä. Parisuhteessa lihominen on väistämätöntä.

”Naiset” eli ladyboy

Useampikin pahaa aavistamaton turisti on saattanut napata baarista kainaloon thaimaalaisen miehen, eikä koskaan saa itsekään tietää hässineen ladyboyn kanssa, esimerkiksi silloin kun hommat on hoidettu pimeässä.

Thaimaassa matkustaessa kannattaa muistaa, että baarin kaikki naiset ovat huoria, mutta kaikki huorat eivät ole naisia.

Huhujen mukaan palvelu on parempaa, sillä mies kyllä tietää mistä toinen mies pitää. Draamaa on vähemmän kuin thai naisten kanssa. Ladyboy kuitenkin saattaa saada niin sanotut ”estrokilarit”.

Tavalliset thai naiset

Thai nainen

Myös Thaimaassa on tavallisia naisia, he kunnioittavat itseään, ovat koulutettuja sekä haluavat tienata itse omat rahansa. Näitä naisia ei löydy baareista lirkuttelemasta länsimaalaisille.

Tavallista thai naista ei kiinnosta länsimaalaiset miehet, hän perustaa perheensä mieluummin samat arvot ja kulttuurin jakavan thai miehen kanssa.

Hyvällä tuurilla länsimaalainen mies voi löytää tällaisen thai naisen, helpompaa on kuitenkin löytää vaimo kotimaasta kuin hyvä vaimo Thaimaasta.

Jos haluat löytää hyvän thaimaalaisen vaimon, kannattaa aloittaa pitämällä itsestään huolta. Kukaan Thai nainen ei halua kaksi kertaa vanhempaa isomahaista luuseria.

Jos olet luuseri suomessa, olet sitä myös tavallisen thai naisen silmissä.

Ovatko Thai naiset tyhmiä?

Jos kainalosta löytyy thai vaimo, kokeile kysyä siltä jotain älyä vaativaa.

Absoluuttista kantaa en voi tähän ottaa, mutta hymyjen maassa asioidessa tekee useasti mieli repiä hiukset päästä, jos joutuu juttelemaan kouluttautumattoman thai naisen kanssa.

Esimerkki FamilyMart kioskilta

  • ”Onko Teille USB johtoja puhelimeen?”
  • ”Mihin tarkoitukseen tarvitset?”
  • ”Tarvitsen johdon puhelimen lataamiseen”
  • ”Kuinka pitkän johdon tarvitset?”
  • ”Ei mitään väliä, haluan vain päästä lataamaan puhelinta”
  • ”Me ei myydä USB johtoja”

Voi vittu. Tähän bonuksena vielä turisteja kuolaavien ja baarityttöjen lyhytnäköisyys ja räyhäämisen sijaan hymyily.

”Thai naiset haluavat suomeen vain paremman elintason perässä”

Yleinen harhaluulo on, että thai nainen haluaisi muuttaa ”perslävestä” Suomen sosiaaliturvan piiriin.

Ensinäkin, ennakkoluuloista huolimatta Thaimaa on varsin kehittynyt maa, jossa myös paikallisen on hyvä olla.

Lähtökohtaisesti muutto suomeen on aina miehen aloitteesta, koska mies haluaa kontrolloida thai vaimoaan ja estää työskentelyn baarissa.

Kumpi seuraavista on parempi vaihtoehto naiselle?

  1. Nainen viettää tasokasta elämää Thaimaassa thaimaalaisen poikaystävän kanssa, samalla hänellä on 3-4 länsimaalaista, jotka lähettävät kuukausittain rahaa. Näitä miehiä nainen tapaa vain muutaman kerran vuodessa, jolloin suurin huoli on se, että kaksi länkkäriä viettää loman yhtäaikaisesti
  2. Muutto kauas ystävistä ja perheestä, toimit seksileluna kontrolloivalle miehelle ja tajuat tämän olevan persaukinen raksaduunari, joka on rahoittanut Thaimaa matkat pikavipeillä.

Ja mitä ”laadukkaampi” nainen on kyseessä, sitä haastavampi sitä on saada eroon perheestään.

Onko Thai naisen kanssa seurusteleva mies reppana?

Thaimaalainen nainen

”Pekka ei saanut naista suomesta, joten se haki sellaisen Thaimaasta” on  monelle varmasti tuttu lause

Onko siis suomalaisen naisen saaminen joku saavutus? Jokaisen itseään kunnioittavan miehen tulisi tyytyä suomalaiseen naiseen?

Asia ei ole mitenkään yksiselitteinen, on surullista katsoa, kun kaveri ottaa itselleen velkaa vain lähettääkseen baarista löydetylle onnenonkijalle rahaa (joka pyörittää samalla myös muita länkkäreitä).

Naurettavaa on myös nähdä lähikaupassa mitä apinan näköisiä thai naisia jotkut ovat tänne mukanaan tuoneet.

Ja sitten on taas niitä hyvän näköisiä menestyjiä, jotka ovat päätyneet thai vaimoon, vaikkei naisen saaminen olisi mikään ongelma täällä suomessakaan.

Esittäisin asian näin, kumpi alla olevista on surullisempi tapaus.

  1. Mauri 60v on raatanut duunia koko elämänsä ajan, hänen vaimonsa Riitta 58v on rupsahtanut ajat sitten ja päivät kuluvat kuunnellessa Riitan nalkutusta ja vittuilua. Mauri ei kuitenkaan uskalla tehdä asialle mitään, koska pelkää että tutut saattaisivat nauraa hänelle.
  • Jari 60v on raatanut duunia tasan yhtä paljon kuin Mauri, myös omaisuutta on kertynyt yhtä lailla. Jaria rupesi vituttamaan vaimon nalkutus ja epäkunnioitus, joten vaimo sai pakata tavarat. Jari lähti viettämään viimeiset vuotensa Thaimaahan ja tutustumaan kisakireisiin parikymppisiin.

Itse veikkaan Jarin nauttivan enemmän elämästä. Tässä voisi tietenkin olla vielä tapaus Kari, joka lankesi baaritytön ansaan ja menetti omaisuuden lisäksi myös uskon koko ihmiskuntaan.

Thaimaalainen rakkaus on erilaista.

Jos olet 60 vuotias möhömaja ja thai vaimosi parikymppinen, voit olla varma ettei välillänne ole sellaista rakkaussuhdetta jonka me käsitämme länsimaissa.

Vaikka vaimo kuinka kertoisi rakastavansa sinua, ei hän sitä tarkoita. Tarjoavat vaimolle resursseja ja hän tarjoaa sinulle mitä sitten tarvitsetkaan.

Miten löydän hyvän thai vaimon?

Ilmainen majapaikka kelpaa aina, Älä päästä Thai naista koskaan niskanpäälle

Paras tapa löytää hyvä vaimo Thaimaasta, Aasiasta tai oikeastaan mistä tahansa on panostaa ensin itseensä. Jos olet luuseri suomessa, olet sitä myös Aasiassa, vaikka eksoottisuutesi saattaa tuoda pienen buustin.

Thaimaa on kehittynyt maa, jossa vierailee vuosittain miljoonia turisteja. Myös Thaimaassa on kova kilpailu laadukkaista naisista. Älä kuvittele laadukkaitten naisten juoksevan perässäsi.

Laihduta, aloita treenaaminen, opettele pukeutumaan, lopeta kelan rahoilla rottailu ja hanki töitä tai kehittele jonkinlainen liiketoiminta.

Älä ikinä puhu thai naisille rahoista, parempi esittää rutiköyhää vaikka pinkkaa olisikin jonkin verran. Kalliiden ravintoloiden sijaan vie nainen paikallisiin ja halpoihin ravintoloihin. Älä ikinä tarjoa kaikkea vaan pistä myös nainen maksamaan.

Muista että baaritytöt tekevät baareissa töitä tienatakseen rahaa, ei löytääkseen unelmien miesystävää. Älä kuvittele että voit muuttaa baaritytön luonnetta, he ovat vain hauskanpitoa varten.

Jatka matkaa

Nyt kun tiedät miten thai naiset kusettavat turisteja, haluat varmasti tietää mitä suomalainen mätisäkki tekee syntisissä kohteissa, kuten Pattayalla. Lue seuraavaksi Pattaya kokemuksia ja saat entistä paremman ymmärryksen Thai naisista.

Jaa kirjoitus

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on tumblr
Share on pinterest

Vastaa

Lisää luettavaa

Vaimo Thaimaasta

Vaimo Thaimaasta? Tällainen On Thai Nainen

Onko mielessä käynyt, että pitäisikö hakea vaimo Thaimaasta? Ei ehkä kannata. Usein Vaimon Thaimaasta hakevat miehet ovat surullista katsottavaa, romanssi usein seuraavanlaisesti: Mies lomailee viikon

PAttaya

Pattaya Kokemuksia

Kolmas Aasian reppureissuni alkoi jälleen kerran Thaimaasta, tällä kertaa matkakohteena oli pahamaineinen Pattaya. Ennen matkaa olin keskustellut ja kuunnellut asiantuntijoiden Pattaya kokemuksia – Tämä kohde

Tinder & Deittailu

Tinder & Deittailu Tinder sekä muut deittisovellukset saattavat kuulostaa ajanhaaskaukselta. Kuitenkin pienellä panostamisella deittisovelluksilla löytyy varsin helposti laadukasta seuraa. Tylsä profiili seuranhakusovelluksessa ei ole avain